Jong JGZ

Jong JGZ

Wat is dit een gezellige en kleurrijke ruimte bij Jong JGZ in Papendrecht geworden. Wij hebben 4 deurstickers en 7 deurstickers geprint en aangebracht.
BPD: Sam & Sophie

BPD: Sam & Sophie

In opdracht van BPD Ontwikkeling uit Amersfoort hebben wij letters met een hoogte van 285cm geleverd en gemonteerd. Deze letters zijn gemaakt van Fins multiplex, bedrukt met een Full colour folie en met houten palen stevig in de grond geplaatst.
Nuvastgoed: Zaankwartier

Nuvastgoed: Zaankwartier

In opdracht van Nuvastgoed uit Papendrecht hebben wij Dibond letters van ca. 300 x 300 cm gemonteerd op meer dan 50 meter hoogte.
Next Geosolutions

Next Geosolutions

In opdracht van Next Geosolutions Europe SPA uit Napels bracht onze collega Andre Tamerus negen beletteringen aan op een groot schip. Aan beide zijdes van het schip werd het complete logo met een breedte van 550 cm aangebracht en aan een zijde de letter N en een...
AKOR

AKOR

Deze zomer hebben wij in samenwerking met AKOR Rijssen een bouwschutting geplaatst in het centrum van Leiden. Deze schutting is meer dan 100 meter lang en voorzien van een fullcolour bedrukking. We zijn erg blij met het eindresultaat!