BPD: Sam & Sophie

BPD: Sam & Sophie

In opdracht van BPD Ontwikkeling uit Amersfoort hebben wij letters met een hoogte van 285cm geleverd en gemonteerd. Deze letters zijn gemaakt van Fins multiplex, bedrukt met een Full colour folie en met houten palen stevig in de grond geplaatst.
Dura Vermeer

Dura Vermeer

In opdracht van Dura Vermeer hebben wij twaalf containers voorzien van full colour stickers. De stickers zijn gemaakt van een ‘’removable folie’’. Hierdoor kunnen de stickers verwijdert worden zonder de verflaag eronder te beschadigen. Een voordeel hiervan is dat de...
Gemeente Dordrecht

Gemeente Dordrecht

Ter gelegenheid van de nieuwe tentoonstelling ‘’ IN HET LICHT VAN CUYP’’ in het Dordrechts Museum hebben wij vijftien ‘’dieren’’ geplaatst die de route van het station tot het museum aangeven.
Galvanitasfabriek

Galvanitasfabriek

In opdracht van Flaim hebben wij diverse reclame uitingen mogen plaatsen op het terrein van de Galvanitasfabriek in Oosterhout.
Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

Ter gelegenheid van de heropening van de Coolsingel is er een expositie georganiseerd met bijzondere foto’s van de Coolsingel door de jaren heen. In opdracht van de Gemeente Rotterdam hebben we 15 aluminium zuilen geplaatst.